Thursday, May 26, 2011

Futsal oh Futsal!

Oooo..tak penah main futsal selama ini ok!

Baru hari ni first time ever aku main futsal. Dan ianya sangat best and seronok walaupon ko dah penat tahap gaban!







Kredit pic to Google Image



Dalam tak reti, tak reti tu, dapat gak la garingkan SATU gol! haha..Vanga..vanga..Aku tak reti jadi goal keeper, sebab takut gilak kalu kena bola. Aku dapat bayangkan kalu la bola tu kena kat perut, pergh..pengsan! Tapi kalu jadi penyerang pon kena jugak bola, tapi pada firasat aku jadi goal keeper lagi terdedah kena bola. Takot ok!

Main futsal bersama opismate yang sangat happening! Aku paling suka bila bos- Ratna and Kak Zai dapat bola, siap la aku buli dia, sampai dia kalut..wakaka..jahat la aku nie! Tapi kelako la. Kasut adalah kasut En Jijan, nasib baek muat ye! Ye la En Jijan dah cakap awal2 soh pakai je kasut sukan dia..muat punye katanye! ---> Dengki takmo bagi aku beli kasut..haha..


Anyway, we had a great game and time tonight! Next week nak main lagi..


*Kaki dah rasa lenguh2 ni, cramp pon ade rasa..


1 comment:

bobhandburry said...

Korset PB Baru dan Original.. Warranty seumur hidup Sementra stok masih ada.. RM1299

http://www.zuwairiaiman.com