Tuesday, October 28, 2008

Dahi Aqim bengkak


Dahi Aqim dah benjol sikit.huhuhu..




Nampak tak? kat tepi belah kanan tu, benjol sikit.
Balik dari umah Wanie aritu, kami p umah kawan hubby plak kat Seksyen 8 Shah Alam ade open house. Kawan hubby dari Sek Men King Edward (sek yg glamer tu..kata hubby la..). Ada la dlm sejam kitaorang kat umah kawan hubby tu..
Pastu kami p TESCO Shah Alam beli susu & drypers Aqim. Masa tunggu aku solat, hubby jaga Aqim kat mini playground tu.. ntah cmne Aqim terhantuk kat troli plak..Hubby cakap kuat gak Aqim nangis. Ye la smpai benjol tu..huhuhu..cian anak mama.
Tapi kejap je, pastu dah berlari sambung main plak..

1 comment:

~ mzznana ~ said...

dear..budak2 nk mmbesar mmg lasak...
seb bek xd pe pe kan...
hmm...nk jemput skali ni...
nnti mai open house kita ye...
kat bangi...2 nov ni...