Sunday, October 12, 2008

Zoo Taiping

Tiket masuk zoo Taiping. Dewasa RM 5. Aqim tak kira sbb baru 1 tahun.umur 3 thn baru kira (kalu x silap la)

Masa ni dlm train, mls nak jalan satu zoo, naik train je. Tiket nyer RM 3 sorang. Aqim tak dikira.

Pak seladang

Pak gorila..huyoo..seksi..hahha

Orang utan

Pak unta



Aqim with papa depan Signboard Zoo Taiping



Dengan mama plak.hehehe..

Kami p Zoo Taiping raya ke-2.hahaha.. suke2 je raya2 p zoo plak. Mama saje je cakap dengan papa kalu bwk Aqim p zoo ni best gak kan sbb Aqim dah pandai la nk explore alam sekeliling die. Tak sangka la plak papa ckp ok.

Masa ni baru je balik beraya kat umah kawan papa di Pantai Remis & Sungai Limau , Trong.

Ramai gak orang g zoo. Ingat kan raya-raya ni kurang la orang dtg. Ghupe nyer lagi ramai.

Tapi masa tengah naik train pusing satu zoo tu, ujan la plak. Lebat plak tu.. hadoo.. nasib bek tak jalan kaki.

Aqim plak bila tengok binatang2 kat zoo tu, riuh suaranyer. Sometimes jerit2 plak sambil tepuk tangan. hahha..budak2 kan seronok agaknye..

2 comments:

atune® said...

cam syiok jer zoo tuh...
ramai binatang x?

SaDi said...

sadi pun last time pegi zoo negara masa raya kedua... 3 tahun lepas... masa tuu tgh mengandung baby ketigs... hushushsuhsuhsus