Monday, November 3, 2008

Astro

Actually dah lama pasang angan-angan nak pasang Astro kat umah. Baru sekarang hajat tercapai.
Hehehe..

Hari Sabtu lepas, kami daftar pasang Astro dengan budak yg bukak booth kat Pasar Malam tu.. Kami amik package family (basic) takde sport.

Hubby ckp amik yang basic dulu, kalu rasa nak tambah nanti kemudian tambah. Sebab budak tu ckp kalu kita amik harga rendah dulu bole upgrade,kalu kita nak tukar ke harga rendah balik xde hal. Tapi kalu kita amik pakej yg mahal mula2 subcribe then nak tukar pakej harga rendah, tak bole. Katanyer la..

So esok wait orang Astro dtg untuk pemasangan..Yeah!

3 comments:

SaDi said...

kalau bukan musim bola atau olimpik... mmg sadi tak amik sport... just amik bila perlu jeee... lagipun... kalau dah ada sport... yg lain dah tak bole tengok... paham2 je laaa... huahuahua...

arine said...

tu yang susah tu. Bila asben dh melekat tengok bola.huhuhu...

wanie said...

wanie pun belum pasang astro kat rumah bari ni...astro kat rumah in laws husband masih bayar lagi...
nanti nak pasang jugak...susah tiap kali ade bola nak kena balik kg...bola dah la tgh2 mlm kan...