Sunday, November 16, 2008

Hubby accident

Jumaat lepas hubby accident..

Berderau darah bila dengar hubby accident. Masa tu nak balik keje, ujan plak tu. Hubby ckp van tu lintas tak tengok jalan. Van tu nak kuar simpang, betul la jalan hubby. Dah la van tu yang salah, pemandu tu terus blah je. Teruk tol!

Nasib baik hubby tak ape2, cuma badan sengal2 dan kaki bengkak sikit,side mirror patah, bakul moto tu kemek. Hubby ckp die jatuh terlentang, nasib baik takde keta kat belakang, ade sorang mamat moto tolong hubby.

Aku ajak hubby chek dengan doktor tapi die takmo. Hubby mmg cmtu, tak suka jumpa doktor kalu rasa takde ape2.

Ape2 pon aku bersyukur sangat hubby ok. Ya Allah..lindungi la kami dari sebarang kecelakaan! Aminn..

2 comments:

wanie said...

accident...nasib baik hubby tak ape2...mesti rin risau sgt time tu kan

~ mzznana ~ said...

syukur..nasib baik xd apa apa kan...
kena hati2 skrng ni slalu ujan...
aq pun gitu gak...tiap kali hb p keje...slagi dia x report dah sampai belum...slagi tu la dada ni dok dup dap dup dap...;)