Wednesday, September 10, 2008

Aqim's New Toys

Toys ni beli kat Amcorp. Cam jigsaw puzzle. Boleh tangalkan then suai padankan balik.

Aqim kena suai kan pieces yang sama dengan kat board tu..

Belek-belek dulu..

Yang ni kut, cam same je..(kunun-kunun Aqim berkata pada diri sendiri..hihi)

Mama saje je beli toys ni, memandangkan Aqim pon dah setahun 2 bulan lebih, minda tengah berkembang. So try beli toys yang menggunakan minda.

Each time Aqim dapat suai kan pieces tu, mama akan sorak sama-sama dengan Aqim & tepuk tangan. yeah! Pandai anak mama! Bagi pujian biar seronok. kekeke...

Tapi biasa la budak-budak, kejap je toys tu die main pastu tak heran dah..lok alo..sabo je le..

3 comments:

AyangAizul said...

best la toys tu. kenan lak rasanya. nak carik utk Adeef la...

arine said...

Beli jangan tak beli.. best toys ni. bagi diaorg guna minda

SaDi said...

pandainyaa dia main.. kalau anak sadi... mesti dia susun panjang panajang....