Monday, September 22, 2008

My Blog

Sejak menjadi blogger tegar ni (hahaha...ape punyer gelaran daa..) dah macam-macam perubahan aku buat terhadap blog aku nih.

Yo la teruja tengok blog org lain lawa kan, kita pon teringin gak..hahaha..Bukan ape, satu kepuasan bagi aku mencantik dan "meng up grade kan" blog ni tau. Ye la nama pon blogger tegar kan..huahuahua (ketawa beso)

Hubby cakap aku ni cuti2 pon sibuk memblog, tu pasal aku ckp aku ni blogger tegar. Aritu 2 hari tak bley post entry pon dah rasa biol. huhuhu..takmo post masa time opis hour. Masa kat opis kalu boring2 je baca blog blogger lain. (aku suka schedulkan entry, wat dari umah. Waktu nye mlm atau lepas subuh, so nnt die pop up sendiri je!)

Ni nk balik kg raya, umah mak mertua & mak aku takde internet..ade gak aku p Cyber Cafe, nk updated blog..huhuhu..haru beb!

Antara yang aku dah wat kat blog ku ini :

1) Tukar templete..(TQ Sis Sadi yg mengajo tukar templete & AygAizul yg bg moral support
kikiki)
2) Tempek shout out box (leh ding dong aku kalu nk exchange link or dpt award ke hahaha)
3) Letak playlist (so korang leh dengar lagu sambil2 baca blog aku ni)
4) Dah rajin letak pic (supaya lebih meriah, poyos je..)
5) Dah ade list blogger lain yg ex-change link dengan aku..

Yang aku dlm perancangan nk wat terhadap blog aku :

1) Letak pic kat header/tajuk blog (cam Viruspadu nyer tu) lawa tu...camno nk buat, kena
explore nih (aku penah wat, sekali beso gabak picnyer kuar walau dh di auto fit kan, pastu
plak satu pic je bole)
2) Tempek nuggfang (cmni ni ke ejaannyer, zass je la..) yg leh jana pendapatan tu..(daftar pon
idak lagi huhuhu)
3) Letak look alike meter

Tu je dulu kut..

Anyway, aku bangga jadi blogger!

2 comments:

SaDi said...

me toooo... I can't live without internet... I can't live without my BLOG... the most important things... I'll miss all my friends in BLOG... huahuahuahuahua... :D

arine said...

hahaha...mari menulis blog beramai-ramai