Tuesday, September 16, 2008

Templete Baru

Tadaaa...Cantik tak?

Ponat aku mengexplore camne nk tukar templete blog ni. Mula2 tak teragak pon nk tukar, masa tu baca blog Sis Sadi pasal templete barunyer (cam susah je nk wat) tapi bila tengok blog AyangAizul dah berubah wajah, terus aku plak teringin nk wat jugak..

Terpengaruh...kihkihkih..

Masa wat tu aku ikot la step yg ditunjuk ajar oleh Sis Sadi, tapi masa pos tu sume widget kat tepi ilang...wawawa...tapi nasib bek masa tu clik Preview je.

Setelah mendapat nasihat dari Ayang Aizul, aku pon terpaksa la pasrah widget tu ilang, kena la aku wat secara manual balik.huhuhu...

Hasil usaha gigih, ini la templete baru ku! Cantik tak? Tepukan paling gemuruh untuk diri sendiri! hehehe...

Terima kasih kepada Sis Sadi & AyangAizul ats galakan dan dorongan anda..hahahha..

2 comments:

SaDi said...

Tahniah my dear... mmg ada yang kena adjust sikit... kalau tak hilang widget tuuu... anyway congratulation!!!!! cantik dan cute sangat :D

arine said...

TQ, TQ (sambil wat muka bangga, wakaka...)