Sunday, December 21, 2008

Tumble Tots


Tumble Tots


Kita minum dulu yok!



Dengan papa dpn Tumble Tots The Curve



Best time ni, nyanyi ramai ramai




Mama khusyuk dengan arahan. wakaka..



Main jangan tak main.



My name is Aqim. Siap ade name tag lagi..


Try sume



Panjat plak


Panjat lagi p amik toys tu..



Camno nak panjat ni?

Goodies bag dpt masa register. Dalamnye ade voucher, magazine & sample susu Anmum.

Hari semalam aku g jemputan Kelab Anmum ke Tumble Tots The Curve. Ada program untuk Aqim. Seronoknyer!

Program stat lebih kuang kol 3.30 pm. Ade la dlm 10 org parent dgn anak masing-masing. Mula mula register, then Aqim warm up, bagi dia familiar sket dgn tempat baru dan kawan-kawan baru. Hum.. ape lagi Aqim berlari sana sini, mulut plak riuh je. Try sume equipment kat situ. Kakak kat Tumble Tots tu pon geram tgk si Aqim. Ye lo becok je..hehehe...
Agak2 dlm 15 min, sume org berkumpul, mula-mula wat massage. Instructor tu bagi arahan then ibu bapa wat kat anak masing2. Aqim suka gak massage tapi in the middle die mengamuk plak. Nak menyusu ropenye. hehehe..
Dah massage pastu ade nyanyi sama-sama. sonok tol Aqim.then pastu ade latihan fizikal. Kena main equipment kat situ. Balancing, ball, crawl and etc. Pastu berkumpul balik, then nyanyi lagi. Nyanyi say good bye lo...hehehe...Aqim asyik bersorak yeah...je. Program abis lebih kuang kol 4.30 pm.
He really enjoy it! Thank you Anmum Club & Tumble Tots!



3 comments:

@t00neY r00neY® said...

seronok tol...dulu time kite kecik mane de mende nih smua..

arine said...

time kita dulu main lagi lasak siap panjat pokok laie tu. wakaka...

wanie said...

best nye...seronok la aqim ye