Wednesday, July 30, 2008

Me @Monash University

Huh..kol 11.30 a.m aku & Maira dah bertolak p Monash University.(tinggal la colleague aku sorang2 jaga department kitaorg, sori beb lain kalu your turn plak) Shift aku belah noon (12-3 pm) Kena jaga booth ade NGO's fair la plak. Coodinator nyer ialah Julian Lee yang very nice..hehehe.. Banyak gak la yang kami jual arini.Buku, pen & T-Shirt.Ramai gak student tanya untuk buat program Internship kat SIS. Pukul 3.00 pm kita orang dah tutup booth.

Pas tu, ingat kan leh balik opis terus. Bos aku plak ajak wat mapping ke Kota Damansara tempat 2nd Mobile Clinic. Jauh tu..aku rasa cam nak pitam je..huhuhu..Lebih kuang kol 5.00 p.m bos aku dropkan kitaorg kat LRT Kelana Jaya. Aku terserempak la dengan kumpulan The Lima tu. Ala yang menang Gangzstar musim pertama dulu. Musim kedua ni aku tak tengok. Malas.. Then aku pon sibuk la take pic dengan The Lima.hahaha... cam syok sendiri je. Tapi diaorang ni bagus, tak sombong.


Aku smpai umah lebih kuang kul 5.35 pm. Pas mandi & solat baru p amik Aqim.
1) Booth SIS
2) Me, Julian, Kak Rashidah, Tini & Maira
3) Books for sale & brochures to be give away
4) Me with The Lima :o) hubby kata muka aku eksen.hehehe...

4 comments:

ChR!skh3ll said...

HI NICE BLOG..PLZ VISIT MINE TOO...HAPPY FOREVER..HAVE A NICE DAY. www.D1vABab3z.blogspot.com
plz tell others too..thank you.

wanie said...

wah..siap bergambar ngan the Lima tu...

rin, nanti bila2 kita keluar sama2 nak weekend...leh la irfan berkenalan ngan aqim

arine said...

bole gak, tapi weekend ni tak bleh ade moble clinic lagi. Nnt kita set date bila nak jumpa k. nak jumpa ktne ek? next week UM ade gerai konvo, jumpa dlam Um ke?

wanie said...

nanti kita setting la...wanie ingat nak bawak irfan pegi kidzsport atau zoo...nak tak?...kalau nak nanti wanie setting bila2 free yek