Sunday, January 18, 2009

Geng : Pengembaraan Bermula.. (Upin & Ipin)

Tadi Aqim tengok The Making of Geng: Pengembaraan Bermula..(Upin & Ipin)

Aqim nampak sungguh berminat dengan citer ni. Citer ni kuar pawagam 12 Feb 2009. Mama dh tanya kat papa if can bring Aqim to cinema watch this movie. Papa plak tanya mama, bule ke Aqim ni, kang half way je tengok dah meragam dalam panggung tu.

Mama tak tau la, kami tak penah lagi bawak Aqim p cinema ni. Tak tau la ape situasinye. Tapi mama cam teringin nak bawak Aqim tengok citer ni, sebab Aqim minat beno dengan Upin & Ipin ni. Maybe kalu bende yang die minat die leh fokus tengok citer tu. Ntah lo.. nanti mama discuss balik dengan papa yek! kalu tak pon beli je DVD citer tu. sonang citer. kekeke..

3 comments:

yong said...

hehehehe

kami pun tak sbor nak gi tgk movie ni..nak bawak chem..

AddamBlack said...

Assalamualaikum.

Saya Adam dari Les' Copaque production. Terima kasih kerana menonton the making of kami. sekarang nih tgk la pulak movienyer. InsyaAllah
Aqim pon akan enjoy. Tapi kalau nak beli DVD pon, beli la yang original. heheheee...

Apa-apa pon, diharap anda akan enjoy tgk movie tuh nanti. Tak kira dimana pon.

liwaniel said...

cite ni dah nak keluar ye..tak sabar nak bawak irfan tgk citer ni..harap2 hubby wanie free la...irfan suka sgt tgk upin ipin ni..

try je bawak aqim masuk cinema..movie budak2 ni kalau budak buat bising dlm cinema pun takpe...irfan dah beberapa kali tgk wayang..setakat ni semua pass...belikan dia popcorn, dia dok elok2 makan sambil tgk movie...