Tuesday, January 6, 2009

Yang Seronok & Yang Agak Tak Seronok

Hari ni ade 2 berita. Satu yang sonok dan satu lagi tak bape sonok.

Yang sonok ialah :

Papa Aqim dinaikkan pangkat...Alhamdulillah..syukur kepada Allah. Semoga rezeki kami makin murah.Amin.. So papa, jangan lupe belanja isteri dan anak tersayang ye! kekeke..



Yang tak bape sonok :

Permohonan aku nak amik Diploma Syariah tak dapat pule. Dah ade syarat baru lo. Msti ade degree in law. Padehal masa aku mohon aritu, die bgtau asalkan ade degree tak kira la degree in pertukangan ke, degree in rumahtanggo ke layak memohon dan diterima. Bila aku col, bule pule die ckp miscomunication. huk alo..bikin harapan orang punah jek! len kali bagitau la staff-staff sekalian alam, ape prosedur, ape kelayakan utk amik diploma ni. kat borang tu pon hapdet la gak kelayakan pemohon. Hiyya...ini pon mau bagitau ka?

Anyway, takde rezeki untuk course ni. maybe untuk course yang lain kot..perubatan ke, veterina ke..kekeke..

Kalu camtu leh percepatkan azam tahun ni..sbb takde komitmen sangat..


Jeng, jeng, jeng..




Insyallah..nak tambah bilangan umat Islam.hehehe..

5 comments:

wanie said...

tahniah to papa aqim...semoga makin murah rezeki..

cepat2 la bagi aqim adik...wanie pun ingat nak bagi irfan adik jugak tahun ni...hehehe

arine said...

TQ wanie.. hahaha jom la sama2. Insyallah kalu ade rezeki.

@t00neY r00neY® said...

congrats!!

arine..amekla course lain plak..
wat master in management ke

wanie said...

arine...amik kerja rumah kat blog wanie ye

arine said...

TQ atune. tengok la cmno.Wat master ni yang lomah ni.kekeke..Insyallah..